3. toukokuuta 2015

Just a perfect day

Täydellinen retkipäivä! Tällä kertaa Helsingin Vanhankaupunginkoskella ja Viikin luonnonsuojelualueella (viimeksi oltiin Espoossa). Aivan ihana alue! Täältä pääsee myös Lammassaareen, joka on myös näkemisen arvoinen, mutta sinne ei saa viedä koiria joten ei menty nyt sinne. Eipä tarvi lähteä kaupunkikodista kauas että pääsee kunnolla luontoon, mahtavuutta!

Löytyi rentukoita ja sammakon kutua.
Pornaistenniemen lintutorni, täällä taistelemme ensi viikolla tornien taistossa!

Ravintola Koskenranta

Missä te retkeilitte tänään?

6 kommenttia:

 1. Ihan tosi kauniit kuvat ja maisemat. Tuo ylin kuva on niin moniulotteinen, että tuonne suorastaan hyppää itsekin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä niin hieno taivas ja sää, että helppo ottaa kuvia :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) Mitä nuo kortit on mitä tuossa rentukat kuvassa on??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ne on aivan loistavat Oppi&Ilon Luontoretki -kortit jotka saa koukulla kiinni vaikka taskun vetoketjuun. Korttien ansiosta meidän ekaluokkalainen on nyt kovin innostunut luonnon tutkimisesta! Niissä on lajikuvauksia, kivoja tietoiskuja ja pikku tehtäviä. Ostin ne Suomalaisesta kirjakaupasta, ilmeisesti ollut suosittuja kun viimeksi niitä ei enää ollut, olin lahjaksi hakemassa. Mutta eiköhän niitä jostain löydy kuitenkin!

   Poista
 3. Monesti tuolla metsissä ja rannoilla kulkiessa on tullut ääneenkin sanottua, että on se vaan mahtavaa kun on luonto ihan tässä lähellä. Kaupungissa, vieläpä pääsellaisessa, kun kuitenkin asutaan :)

  Vanhankaupunginkoski on yksi meidän vakipakoista, tyypit kalastaa ja minä valokuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tuokin upea paikka aivan kivenheiton päästä Helsingin keskustasta! Täytyisi käydä itsekin useammin. No, ensi lauantaina ainakin mennään taas, tornien taistoon :) !

   Poista