22. huhtikuuta 2015

Tapahtumavinkki: Kierrätystehdas 25-26.4 Kaapelilla

Taas tapahtuu!

Nimittäin tulevana viikonloppuna järjestetään 8. kerran Kierrätystehdas -tapahtuma Helsingissä Kaapelitehtaalla. Tapahtuma on Suomen suurin ekologisen kulttuurin ja kestävän elämäntavan tapahtuma. Kuulostaa hyvältä, sinne siis!Tapahtumassa on tosi mielenkiintoisia työpajoja. Siellä voi tehdä käsillä kaikenlaista; ommella vaikkapa läppärisuojan tai korin messumatosta, tuunata uusia vaatteita vanhoista t-paidoista, ommella vauvanvaatteita Nanson kangasjämistä tai painaa omiin sukkahousuihin viehkeitä kuvioita. Jos vähän järeämmät askareet kiinnostavat, työpajoissa voi myös rakentaa esimerkiksi aurinkolaturin puhelimeen, kokeilla sähköpyörää tai huoltaa omaa pyörää.

Tapahtumassa on myös ilmaistori, jonne voi viedä tarpeettomia tavaroita ja kenties löytää jonkin upean aarteen kotiin vietäväksi. Muutakin ihanaa ekologista kotiin vietävää varmasti löytyy lukuisista myyntipisteistä. Nälkäkään ei pitäisi yllättää, koska tapahtumassa on myös ruoanmyyntipisteitä.

Jos nurkkiin on kertynyt vaarallista jätettä tai elektroniikka- ja sähköromua, ne voi tuoda Kierrätystehtaalle parempaan talteen.

Tapahtuma on koko viikonlopun klo 10-17 ja sen järjestää Kierrätystehdas yhdistys ry.

Jos vain tästä flunssasta tokenen niin aion kyllä ehdottomasti pyörähtää paikan päällä. Niinpä tänne blogiinki on odotettavissa myöhemmin kuvia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti