5. huhtikuuta 2015

Pääsiäislomailemassa Ahvenanmaalla

Olimme taas ihanalla Ahvenanmaalla, tällä kertaa pääsiäisen vietossa. Viimeksi olimme täällä tunnelmallisesti jouluna. Tämä mieheni sukutila on kyllä maailman parhaimpia paikkoja, tänne aina halajamme, niin usein kuin vain mahdollista. Täällä alkaa aina kaikenlaiset unelmat laukkaamaan ja irtautuu täysin arkirutiineista. Lapset ovat hyvällä tuulella ja koira nauttii vapaudesta.

Meidän pieni täytti kolme vuotta! Alkaa siis pikkuvauva-ajat olla jo ohi. Hieman haikea on fiilis. Vaikka toisaalta elämä helpottuu ihmeellisesti kun lapset kasvavat ja alkavat olla omatoimisempia.

Synttärit vietettiin siis mitä parhaimmissa puitteissa ja ystäväperheen kera. Onnea meidän lilla fröken!
 

Sää ei ollut mitä parhain mutta kyllä se aurinkokin välillä näyttäytyi. Olipahan ainakin aikaa tutkiskella talon yläkertaa, joka on kuin mikäkin museo. Täynnä ihania vanhoja tavaroita, täynnä talon ja sen asukkien historiaa!


Kävimme myös pienellä retkellä lähikukkulalla ihailemassa maisemia ja näkymiä tilalle. Kukkulalle kulkee reitti uskomattoman vanhan ja arvokkaan "Ronja Ryövärintytär -metsän" läpi. Isosisko, joka on nimetty juurikin tämän sadun mukaan, innostui tutkimaan sammalia ja jäkäliä. Siitäkös biologi-äiti kovin ilahtui!


Mukavaa pääsiäistä kaikille!


Lupaamani postaus 'Ahvenanmaan helmet, osa 2' tekee vielä tuloaan, mutta kyllä se vielä tulee ;) 

Puuhiani voi seurata myös Instagramissa! Siellä on kuvia arjen, ja välillä juhlankin, inspiraatioista vähän useimmin kuin täällä.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Joo, peltomaisemaa riittää :) Talo on myös kukkulalla niin sieltä näkee kauas!

      Poista