7. helmikuuta 2015

Talvisella merenrannallaRetkeilimme tänään koko perheen voimin meidän suosikkirannalla Espoossa, Haukilahdessa. Täällä päin asustelimmekin aikoinaan, kun mieheni houkutteli minut muuttamaan "Suomen Malibulle". Kyllähän toki ranta on täällä todella ihana, mutta mahtaako ihan Malibuksi kuitenkaan yltää (heh).


Tälle melko pitkälle rannalle sopii niin koirat kuin ihmisetkin, koirille on jopa oma uimaranta. Rannan toisesta päästä löytyy kiva kahvila, Café Mellsten, jos omat eväät jäivät kotiin.  Lisäksi rannan läheisyydestä löytyy tietenkin venesatama ja sen vierestä vähän fiinimpi ravintola Haukilahden Palviljonki. Paviljongin vierestä lähtee kesäisin Espoon kaupungin saaristovene lähisaarille. Me olemme käyneet mm. Iso Vasikkasaaressa. Oikein kiva retkikohde kesällä!


Olipa ihana päästä liikenteen humusta raikkaaseen ilmaan ja hiljaisempaan miljööseen. Aurinko ei paljon näyttäytynyt, mutta kaunista oli silti. Luonnossa retkeily ja oleilu on minulle tosi tärkeää, saan siitä energiaa ja hyvää mieltä. Kaikista parhaiten viihdyn meren äärellä, kesät ja talvet.Onko teillä tärkeitä ja voimauttavia paikkoja luonnossa?

8 kommenttia:

 1. Merenranta ja metsä vetää eniten puoleensa ja rauhoittaa mielen. Kyllä luonto kaikkinensa on se paikka missä lataan akkuja ja rauhoitun. Pienikin hetki luonnossa piristää ja saa mielen iloiseksi.

  Mahtavaa että täällä pääkaupungissakin luonto on niin lähellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsä on kyllä myös ihana rauhoittava paikka! Onneksi tosiaan täällä pääkaupunkiseudulla on paljon paikkoja, jonne mennä nauttimaan luonnonrauhasta :)

   Poista
 2. Kaunis paikka - kesällä varmasti vielä ihanempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä hieno ranta, aika avoimet näkymät. Kesällä kyllä ihanampi ;)

   Poista
 3. Tuo on kyllä mukava harvinaisuus Suomessa, kun koiratkin on rannalle tervetulleita :)

  Minulle metsässä ja luonnossa liikkuminen ylipäänsä on voimaannuttavaa. Lenkin jälkeen on mukavan energinen olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosiaan aika "luksusranta" :) Luonnosta saa kyllä ihanaa voimaa!

   Poista
 4. Mukavan näköinen paikka! Kyllä meren/joen varrella mieli lepää :)

  VastaaPoista