26. marraskuuta 2014

Herkullinen soijabolognese

Kasvisruokakokeiluni jatkuu. Edellisellä kerralla tein onnistuneen punajuurikeiton.

Tällä kertaa toivoin löytäväni hyvän reseptin soijarouhekastikkeelle. En ole vielä aiemmin onnistunut tekemään oikeasti hyvää soijarouheruokaa, sellaista joka kelpaisi myös lapsillemme ja skeptiselle liha-miehelleni.

"The mission impossible" tyssäsi heti, sillä löysin täydellisen reseptin Chocochili -blogin resepteistä. On muuten äärimmäisen herkullisen kuuloisia muitakin reseptejä tuolla sivulla! Olen jo jonkin aikaa kuolannut blogin ruokia, ja himoinnut blogin kirjoittajan uutta keittokirjaa. Aion siis ehdottomasti kokeilla noita muitakin reseptejä. Ja sen kirjan taidankin muuten ostaa itselleni joululahjaksi!


No, miten kävi vaativan tuomariston edessä?

Lapset söivät iloisin mielin, eivätkä huomanneet mitään eroa jauhelihabologneseen. Liha-mieskin söi oikein kaksi annosta kun oli niin maukasta! Kommentoi se kuitenkin, että ei tainnut olla lihaa tässä ruoassa. Kaikille siis kelpasi erinomaisesti ja tästä ruosta tuli kyllä meidän yksi vakioruoka. Jes!

Blogin reseptit on vegaaneja mutta ei tullut meidän ruoasta kuitenkaan ihan vegaani, sillä himojuustoihmisen oli pakko sipaista päälle vielä vähän parmesaania.

Resepti löytyy täältä. Suosittelen!

Löytyykö teiltä hyviä soijarouhereseptejä? Otan kiitollisena vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti