24. tammikuuta 2015

Kahvia ja pullaa Cafe Regatassa

Pulkkailun ja lauantain kunniaksi kävin lasten ja koiramme kanssa kahvilla, mehulla ja pullalla maailman söpöimmässä kahvilassa nimeltään Cafe Regatta.


Kahvila on pienessä punaisessa mökissä, jonne hädin tuskin mahtuu sisään. Sisällä on kuitenkin muutama istumapaikka ja sinne on ihana päästä ihmettelemään mökin persoonallista sisustusta. Kaikenmaailman tauluja ja koristeita on aseteltu seinille, koko mökki täynnä ihmeteltävää. Kahvilan henkilökunta on super ystävällistä, jos olet unohtanut ottaa tarpeeksi käteistä mukaan, saat ostoksistasi alennusta tai voit maksaa ne ensi kerralla! Jos otat santsikupin kahvia, saat 5 senttiä takaisin. Me otamme aina kahvit, mehua ja maukkaat korvapuustit. Kesällä tietysti jätskit. Tarjolla on muutakin pientä purtavaa, mutta mitään erikoistarjoiluja sieltä ei saa, ja sitä tällaisesta kahvilasta ei kyllä kaipaakaan. Kahvila on auki vuoden ympäri, joka päivä. Se on elämys niin talvella kuin kesälläkin. Kahvilaan on tervetulleita myös koirat. Täydellinen siis meille!


Kahvilan juttu on sen pihapiiri. Siinä on iso alue pöydille ja tuoleille sekä nuotiopaikka, jossa voi paistaa kahvilasta ostettua makkaraa kesät ja talvet. Ihana savun tuoksu leijailee kahvilan ympärillä. Talvella voi kietoutua nuotion äärelle viltteihin tai lämmitellä porontaljan päällä. Kesällä voi nauttia jäätelöä tai limsaa ja ihailla vieressä kimmeltävää merta. Kesällä kahvilan ulkopuolelta voi vuokrata sup-lautoja, kajakkeja, kanootin tai veneen! Tämä on kahvila, jossa pääsee eroon kaupungin melusta ja hälinästä. Kahvila, jossa saa rentoutua. Itsellä tulee täällä aina tunne kuin olisin jossain mökillä, rauhassa luonnon helmassa. Mahtavaa, sillä  kahvilahan sijaitsee Helsingin kantakaupungissa! Kahvila on tosi suosittu turistikohde, mutta myös paikallisten, ja vähän kauempaakin tulleiden, keskuudessa. Se on mukava nähtävyys ja kokemus kaikille. Joka kerta meillekin, vaikka olemme käyneet siellä lukuisia kertoja!

Tässä kohtaa kesällä paistaa aurinko ja kimmeltää meri..!


p.s.  vessa on myös kokemus
p.s.s tämä postaus ei ole sovittu mainos vaan kirjoitettu ihan omasta ihastuksesta :)

6 kommenttia:

 1. Kuiskasin täällä yksinäin : Voiii herrajesta miten söpö <3

  VastaaPoista
 2. Persoonallinen paikka tosiaan, harvoin näkee kiikkustuolia pihalla. Kodikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) tänne on tuotu kaupunkilaisille vähän maalaistunnelmaa <3

   Poista
 3. Oih mikä suloinen kahvila! Ei uskoisi, että moinen ihanuus löytyy
  Helsingin keskustasta, pikemminkin Lapista.
  Löysin tämän ihanan blogisi ihan äskettäin, tulin ja jäin.
  Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan Turun suunnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä söpö! Täytyy tarkentaa ettei kahvila ihan ydinkeskustassa ole mutta kantakaupungissa kuitenkin :) Kiitos kun jäit lukijaksi. Tulen vastavierailulle mielelläni, sieltä suunnalta on kiva lukea juttuja!

   Poista