29. maaliskuuta 2015

Porvoossa puutaloja ihailemassa

Ja sitten kevyempiin tunnelmiin.. Meillä asuu melko paljon sukulaisia Porvoossa, joten käymme siellä aina vähän väliä. Eilen olimme taas siellä, viemässä isosiskoa yökylään serkulleen ja samalla tietysti mieluisalla vierailulla ihailemassa kauniita taloja ja tapaamassa sukulaisia.

Porvoo on ihana kaupunki, mukavan pieni ja kompakti. Ja aah, ne vanhat lukuisat puutalot. Vanha kaupunki on niin idyllinen ja huumaava. Täytyy myöntää, että olen noin miljoona kertaa kuvitellut asuvani Porvoossa ja olemme kyllä useaan kertaan harkinneet sinne jopa muuttoa. Vielä ei kyllä olla sellaista askelta otettu, mutta kuka tietää jos joku päivä vielä.


Vanha kuva viime kesältä. Kesä <3

2 kommenttia:

  1. Ihanat mukulakivikadut. Tiedätkö, itse en ole koskaan käynyt Porvoossa, olisi varmaan aika tehdä reissu sinne suuntaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä, varsinkin kesällä! Ihania katuja, taloja, putiikkeja ja kahviloita :) ! Jos vanhat talot kiinnostavat niin ajoita vierailu Loviisan wanhat talot -tapahtuman aikaan elokuussa niin saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;) Se on ihana tapahtuma!

      Poista